Νέα εταιρειών

Νέα σειρά πλακιδίων Luce από Iris Ceramica

Το φως ήταν ανέκαθεν ένα εξαιρετικά ισχυρό οπτικό εργαλείο, ικανό να σκιαγραφεί, να αποκαλύπτει, να διαμορφώνει, να σμιλεύει και να δίνει ζωή στην ύλη και τον περιβάλλοντα χώρο.
Μπορεί να ανυψώσει το σχεδιασμό, χαρίζει λεπτομέρεια, ζεστασιά και κίνηση επιτρέποντας στην αληθινή ψυχή των επιφανειών να αναδύεται μέσα από τις σκιές. Ένα υλικό που το φως αποκαλύπτει όλο του τον πλούτο, φτιαγμένο από κίνηση. Ένα υλικό που μοιάζει να μεταμορφώνεται με κάθε ματιά. Με το φως οι χώροι ζωντανεύουν και μεταμορφώνονται.
Μέσω του φωτός, οι χώροι μας μιλούν, αποκαλύπτοντας διακριτικά το μυστήριο του αόρατου. Η συγχώνευση μεταξύ της καινοτόμου φύσης της εταιρείας και της αισθητικής και οραματικής αίσθησης του σχεδιαστή έχει δώσει ζωή σε ένα υλικό που ανακατασκευάζει την κλασική κομψότητα και μεταφέρει την αρχιτεκτονική σε μια νέα διάσταση.

ΦΩΣ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Η συλλογή Luce περιλαμβάνει το χρώμα Pearl, το συμβολικό χρώμα των ACTIVE SURFACES®. Ένα λευκό που είναι συνώνυμο της αγνότητας και που εκφράζει βέλτιστα τα μοναδικά χαρακτηριστικά αυτών των οικολογικά ενεργών επιφανειών.
Τα ACTIVE SURFACES® είναι κεραμικά υλικά υψηλής απόδοσης που υπάρχουν στην αγορά για περισσότερα από 10 χρόνια, είναι κατοχυρωμένα με διεθνή δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και των οποίων οι διακριτικές ιδιότητες είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με τα πρότυπα ISO. Τα υλικά ACTIVE SURFACES® εκμεταλλεύονται από το φως ιδιότητες του διοξειδίου του τιτανίου σε συνδυασμό με το άργυρο που μετατρέπουν την απλή κεραμική πλάκα σε ένα οικολογικό υλικό με τις ακόλουθες ιδιότητες: ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΗ, ΑΝΤΙΕΙΚΗ, ΑΝΤΙΡΥΠΑΝΤΙΚΗ, ΑΝΤΙΟΣΜΙΚΗ και ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ.
Χάρη στη δράση του φωτός (φυσικού ή τεχνητού) και της υγρασίας που υπάρχει φυσικά στον αέρα, οι επιφάνειες ACTIVE SURFACES® μπορούν να εκτελέσουν αυτές τις σημαντικές ενέργειες, διασφαλίζοντας έτσι ασφάλεια και ευεξία τόσο στα σπίτια μας όσο και σε δημόσιους και εξωτερικούς χώρους.
Τα υλικά ACTIVE SURFACES® διαθέτουν ιδιότητες που τα χαρακτηρίζουν σε σημείο να είναι αποτελεσματικά με κάθε τύπο φωτισμού καθώς και στο σκοτάδι.
Η δράση τους είναι σταθερή και δεν μειώνεται με την πάροδο του χρόνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *