Menu
Menu
Your Cart

Blog

0 75
Η δημοφιλής σειρά Ipalyss γίνεται πιο προσιτή από ποτέ! Η σειρά Ipalyss διαθέσιμη σε πολλές αποχρώσεις και με το πρωτοποριακό υλικό Diamatec®, αποτελεί την πλήρη γκάμα χρωματιστών νιπτήρων ελεύθερης τοποθέτησης από την Ideal Standard. Ποικιλία σχεδίω..
0 44
Διακοσμητικός αρμόστοκος σε 35 μοντέρνα χρώματα για το φινίρισμα των επενδύσεων από κεραμικά πλακίδια.Ο Fugabella Living εγγυάται αρμούς με ασύγκριτα συμπαγή, ομοιογενή και λεία επιφάνεια. Εύκολος στην εφαρμογή και τον καθαρισμό, εξασφαλίζει μία επιφ..
0 89
Η Intrecci είναι μια αριστοκρατική και σύγχρονη σειρά σε όψη ξύλου σε κλασικό μοτίβο. Διαθέσιμη σε μεγάλο μέγεθος 120x120, με πλακάκι σανίδα 20x120, έρχεται  να συμφιλιώσει τη διαχρονική ομορφιά του παρκέ με την ευελιξία και την ποικιλία που απαιτεί ..
0 86
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι τα παρακάτω υλικά της IRIS MAXFINE με πάχος 6 χιλιοστά προστίθενται στην γκάμα των διαστάσεων 270Χ120 και 120χ120...
0 68
Γιατί το μαύρο δεν βγαίνει ποτέ εκτός μόδας! Silk Black - Τολμήστε Το Διαφορετικό  Ο σχεδιασμός είναι στο DNA μας.  Και πιστεύουμε ότι είναι και στο δικό σας. Αφήστε το προσωπικό σας γούστο και την αίσθηση του στυλ σας να συνομιλήσουν με τα νέα φινιρ..
0 52
Είμαστε υπερήφανοι που ανακοινώνουμε ότι η καινοτόμος επιφάνεια Hypertouch κέρδισε το διάσημο βραβείο Smart Space Awards 2022 ,της πιο έξυπνης οικιακής συσκευής από το Wallpaper*, το πιο σημαντικό διεθνές περιοδικό σχεδιασμού και lifestyle στον κόσμο..
Εμφάνιση 1 έως 6 από 7 (2 Σελ.)