Εταιρικό προφίλ

Η εταιρία “Σπύρος Κ. Κωνσταντινίδης & Σία” ιδρύθηκε το 1972, ως κατάστημα οικοδομικών υλικών.  Στην πορεία ειδικεύτηκε και στον τομέα ειδών υγιεινής και πλακιδίων. Η 49 ετών επιχείρηση  εδρεύει στο δήμο Καστοριάς, στη Κορησό και έχει ως αντικείμενό της τη πώληση ειδών υγιεινής και πλακιδίων.

 

Η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει, καθώς και η άμεση και ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών, σε συνδυασμό με τη κορυφαία ποιότητα των προϊόντων, από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, την έχουν καθιερώσει στη συνείδηση των καταναλωτών, σαν την πλέον σοβαρή και αξιόπιστη εταιρεία στο κλάδο της.

Η εταιρία μας, καλύπτει όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών της είτε αυτοί είναι κατασκευαστικές και τεχνικές εταιρίες, είτε αρχιτέκτονες, διακοσμητές, τεχνίτες — επαγγελματίες του χώρου, είτε ιδιώτες. Διαθέτει έναν από τους πλέον καλαίσθητους και μοντέρνους εκθεσιακούς χώρους στην Ελλάδα, όπου είναι επανδρωμένος με ειδικευμένους στο αντικείμενο πωλητές και διακοσμητές .

Έτοιμοι να σας υποδεχτούμε, να σας ξεναγήσουμε στο χώρο μας και να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας. Η εξυπηρέτηση και μετά την πώληση, η υψηλή ποιότητα και άμεση διαθεσιμότητα των προϊόντων μας έχουν σαν αποτέλεσμα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

 

 

 

Μέσα στις δωρεάν υπηρεσίες που παρέχονται, είναι και ο σχεδιασμός μέσω ψηφιακής τεχνολογίας την εικονική αναπαράσταση του χώρου σας, με τα προϊόντα που εσείς έχετε επιλέξει, όπως και η παρουσίαση εναλλακτικών προτάσεων από τους διακοσμητές μας, έτσι ώστε να συνδυαστούν οι γνώσεις των ειδικών μας με το δικό σας γούστο.

Η σωστή και ασφαλής μεταφορά των προϊόντων μας γίνεται με ειδικές συσκευασίες και η φόρτωσή τους διεξάγεται σε παλέτες ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Τα ιδιόκτητα φορτηγά μας μεταφέρουν τα προϊόντα που έχετε επιλέξει έγκαιρα και με ασφάλεια στο χώρο σας ακόμη και σε υψηλούς ορόφους.

Μπορούμε επίσης να σας προτείνουμε, εάν το επιθυμείτε, αξιόπιστα συνεργεία με ειδικούς τεχνίτες και επαγγελματίες για να εξυπηρετηθείτε τάχιστα και άρτια.

Η επιχείρησή μας, συνεργαζόμενη με τα μεγαλύτερα παγκοσμίως ονόματα του κλάδου, σας εξασφαλίζει εγγυήσεις και after sales service  για οποιοδήποτε προϊόν επιλέξετε από εμάς.

Και τέλος, όλα αυτά με την καλύτερη σχέση ποιότητας – αισθητικής.

Μοναδικό Design

Πείτε μας πως το φαντάζεστε…

Δημιουργικό Design

Σχεδιασμός μέσω ψηφιακής τεχνολογίας για την εικονική αναπαράσταση του κάθε  χώρου από την σχεδιαστική ομάδα του καταστήματος. Projects επιστημονικά και καλλιτεχνικά άρτια, παραδίδονται για άψογη συνεργασία με τα συνεργεία.

 

Ψηφιακή απεικόνιση

Μέσα στις δωρεάν υπηρεσίες που παρέχονται, είναι και ο σχεδιασμός μέσω ψηφιακής τεχνολογίας για την εικονική αναπαράσταση του χώρου σας, με τα προϊόντα που εσείς έχετε επιλέξει, όπως και η παρουσίαση εναλλακτικών προτάσεων από τους διακοσμητές μας, έτσι ώστε να συνδυαστούν οι γνώσεις των ειδικών μας με το δικό σας γούστο.

 
Konstantinids Spiros

Μοναδική ποιότητα

Από το 1983

Για σχεδόν 40 χρονιά, βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε ιδιώτη και κάθε επαγγελματία, προσφέροντας τις γνώσεις και την εμπειρία μας, τα  προϊόντα μας και τα ανταλλακτικά τους, την after sales εξυπηρέτηση και κυρίως την κάλυψη των αναγκών σας.

Οι μεγαλύτεροι Οίκοι

Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους ομίλους της παγκόσμιας αγοράς, ιδιαίτερα με ιταλικούς, ισπανικούς και γερμανικούς οίκους, κάνοντας απευθείας εισαγωγές χωρίς μεσάζοντες. Προσφέρεται η κορυφαία ποιότητα των προϊόντων τους σε ασυναγωνιστες τιμές.

Ενιαίο Ωράριο

Είμαστε κοντά σας από τις 9:00 έως τις 21:00 (Σαββάτο έως τις 15:00) Για τις υπόλοιπες ώρες και μέρες μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε με ραντεβού. Καλέστε στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας 24670-51-111 σήμερα!

Για επαγγελματίες και ιδιώτες

Ζητήστε σήμερα την προσφορά μας, σε τιμές χονδρικής. Συνεργασίες με τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες και ξενοδοχειακές μονάδες της Ελλάδας και όχι μόνο, μας έχουν κάνει ανταγωνιστικούς σε τιμές και υπηρεσίες υποστήριξης.

 
Τι μας ξεχωρίζει...

Τι προσφέρουμε

Η σωστή και ασφαλής μεταφορά των προϊόντων μας γίνεται με ειδικές συσκευασίες και η φόρτωσή τους διεξάγεται σε παλέτες ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Τα ιδιόκτητα φορτηγά μας μεταφέρουν τα προϊόντα που έχετε επιλέξει έγκαιρα και με ασφάλεια στο χώρο σας ακόμη και σε υψηλούς ορόφους.

Συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα παγκοσμίως ονόματα του κλάδου μας. Αυτόματα σας εξασφαλίζουμε εγγυήσεις και after sales service  για οποιοδήποτε προϊόν επιλέξετε από εμάς.

Η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε, καθώς και η άμεση – ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών, σε συνδυασμό με τη κορυφαία ποιότητα των προϊόντων, από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, μας έχουν καθιερώσει στη συνείδηση των καταναλωτών, ως σοβαρή και αξιόπιστη εταιρεία στο κλάδο μας.

 

Ο εκθεσιακός μας χώρος τοποθετείται σε ένα επίλεκτο χώρο, αισθητικά και καλλιτεχνικά άρτιο. Πρόκειται για ένα κτίριο 1600 m2, όπου εκτίθενται όλες οι ποιοτικές κατηγορίες, πλακίδια, ειδών υγιεινής, έπιπλα μπάνιου, μπαταρίες, κόλλες, νεροχύτες, σόμπες – λέβητες Pellet, προφίλ κτλ.

Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας, είτε είναι κατασκευαστικές -τεχνικές εταιρίες, είτε αρχιτέκτονες, διακοσμητές, τεχνίτες — επαγγελματίες του χώρου και ιδιώτες.

 

Μέσα στις δωρεάν υπηρεσίες που σας παρέχουμε, είναι και ο σχεδιασμός, μέσω ψηφιακής τεχνολογίας, την εικονική αναπαράσταση του χώρου σας, με τα προϊόντα που εσείς έχετε επιλέξει, όπως και η παρουσίαση εναλλακτικών προτάσεων από τους διακοσμητές μας, έτσι ώστε να συνδυαστούν οι γνώσεις των ειδικών μας με το δικό σας γούστο!